Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вчера по обяд в Благоевград се видяхме с колегата Quattro,много точно момче и хубава 156.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Вчера към 15 часа, пловдивска 155-ца бордо в с.Раднево. Аз бях в колоната на сватбата, която мина пред нея, маскирана сис синя ланчия капа.
      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
      159 1.9JTDm
      156 1.8TS ...exxxx
      145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Вчера и оня ден засекох КГБ 3 пъти - веднъж около Бургас и два пъти в Поморие. Също видях на Радо от Поморие 145цата, светнах помахах, ма не знам дали ме видя. И двете на живо изглеждат страшно

Comment

• Днес към 19.00 колегата DJ_STIVAN в Пловдив на бул.Менделеев, мисля че се казваше при кафе VOG )))))))
          ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Преди 20-тина минути на Румънското Орлин с Пунтото раздаваше цялата газ,та чак и огин хвърляше отзад
            Alfa 155 1.7,1.8 ex
            Alfa 166 2.4 3 ex
            155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Днес nastybg беше засечен на полигона в Илиянци, махнах му но сигорно не ме позна бях без Алфата
              Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK '99 selespeed
              Създадена, за да впечатлява

Comment

• Сива 156 с номер С 4328 спира пред един блок в Младост 2 зяпах я че има некви триъгълничета с детелинки на задното ляво стъкло,от скоро я виждам там като минавам.

Comment

• Че това е един от най-старите форумци - Багер.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                    ...зяпах я че има некви триъгълничета с детелинки на задното ляво стъкло...
                    Може би имаш предвид Клубен Стикер, който се дава на членовете на Клуб Алфа Ромео България..?

Comment

• не знам какво е не съм спирал да чета какво е в триъгълника...емблемата от пред му е изстрита и джантите са с 5 кръга,това видях в движение.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Че това е един от най-старите форумци - Багер.
                        Стар, стар, колко пък да съм стар, има още хляб в мен !

Аз съм, да! Там живея и колата може да се види в района има- няма вече шеста година .
                        Триъгълните емблеми на клуба са ми още старите от 2010, все нямам време да ги сменя. Предната емблема съм си я трил собственоръчно че беше избледняла и не ме кефеше. Така по ми харесва !
                        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Сутринта на НДК тъмно синя 156 JTD фейслифт - много лъскава
                          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                            Стар, стар, колко пък да съм стар, има още хляб в мен !

Аз съм, да! Там живея и колата може да се види в района има- няма вече шеста година .
                            Триъгълните емблеми на клуба са ми още старите от 2010, все нямам време да ги сменя. Предната емблема съм си я трил собственоръчно че беше избледняла и не ме кефеше. Така по ми харесва !
                            ами аз от преди 10 дни за пръв път я видях беше спрял пред блока на пощата до булфона и се загледах,преди това не съм я виждал никога то квартала е беден на алфи като цяло,ако те видя някой път в движение ще ти помахам да спреш,може и да си ме мяркал с една сребриста 164 с джанти петолъчки и обикновенно звучи хеви метъл от нея.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                              ами аз от преди 10 дни за пръв път я видях беше спрял пред блока на пощата до булфона и се загледах,преди това не съм я виждал никога то квартала е беден на алфи като цяло,ако те видя някой път в движение ще ти помахам да спреш,може и да си ме мяркал с една сребриста 164 с джанти петолъчки и обикновенно звучи хеви метъл от нея.
                              Къв ти е номера? Може и аз да съм те мяркал.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                                Преди 20-тина минути на Румънското Орлин с Пунтото раздаваше цялата газ,та чак и огин хвърляше отзад
                                е къде ме виде беее

---------- Post added at 15:14 ---------- Previous post was at 15:07 ----------

аз пък видях един ненормален на кръговото на крещи излязъл през стъклото " Метален е , Метален" - чистача беше
                                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Working...
                                X